Hur kan du garantera att kunderna får varma och krispiga pommes?
Surecrisp mccain

Du är hemma och blir sugen på lite krispiga pommes. Idag kan du få de allra bästa rätterna levererade till din dörr med några få klick. Men visst är det trist när pommesen är helt mjuka när de kommer fram? Så behöver det inte vara längre! Nu ska vi förklara hur du kan hålla dina pommes varma och krispiga mycket längre.

Det är viktigt att dina pommes håller sig varma och krispiga. Oavsett om de ska levereras, hämtas, serveras som room service eller vid bordet i restaurangen. Du vill servera det allra bästa till dina gäster, även vid hemkörning. Visste du att mer än 66 % av alla kunder som beställer hem mat har som vana att inte beställa pommes? Detta för att de är rädda att få mjuka pommes. Du som restaurangägare mister alltså försäljning på grund av mjuka pommes. Men hur kan man försäkra sig om att pommesen håller sig både varma och krispiga längre?

McCain presenterar världens frasigaste pommes.

På McCain har vi hittat en lösning. Under de senaste åren har vi arbetat hårt med att ta fram en lösning på problemet ovan. Och resultatet? Våra SureCrisp-pommes. Vi är så säkra på att vi har de krispigaste pommesen att vi till och med har med det i namnet!

Hur gjorde vi? Tack vare vår Advanced Batter-teknik! Detta är en osynlig coating på våra pommes frites som ser till att de håller sig krispiga länge. Coatingen tillsammans med våra speciella leveransmetoder ser till att dina pommes håller sig varma och krispiga i påsen i hela 20 minuter. Det innebär att du kan vara säker på att dina gäster får det allra bästa, och att du kan leverera utan att behöva oroa dig.

Men de där extra 20 minuterna, spelar de verkligen roll? I praktiken innebär den här garantin nöjdare kunder och en möjlighet att utöka ditt hemkörningsområde, vilket i sin tur leder till fler beställningar. Det är en tydlig win-win-situation.

Vi vet att det är lätt att lova saker, och därför kan du testa våra SureCrisp själv, helt utan kostnad! Beställ ett gratis paket med smakprov och förbered dig på något fantastiskt.

 

Ha du några frågor eller kommentarer? Kontakta oss!
Relaterade meddelanden
Borrelplank mccain
En sharing plate går alltid hem. På uteserveringen, till festen eller till och med under myskvällen hemma. Men dagarna med att bara skära upp lite ost och skiva korv och servera med lite oliver är definitivt bakom oss. Överraska dina gäster med ett riktigt unik sharing plate, men vad behövs egentligen för ett sådant?
Borrelplank mccain
Trött på gamla vanliga sharing plate? Så här kan du göra den unik!
Nacho Cheese 1@2x 1
En meny som innehåller vegetariska alternativ ökar inte bara utbudet, utan visar dessutom att ditt företag är medvetet om sociala frågor. Dessutom visar en rad olika studier på en markant intäktsökning på 20 % när den traditionella menyn kompletteras med flera vegetariska rätter. Det är en tydlig win-win-situation.
Nacho Cheese 1@2x 1
Så här lägger du till vegetariska alternativ på din meny!
sharers@2x kopiëren 1
Som huvudrätt, något snabbt eller som tillbehör: pommes är lika populärt som alltid! Pommes frites eller bara pommes; det spelar ingen roll vad du kallar dem. För oss handlar allt om smaken och den berömda krispiga utsidan som säkerställer att dina gäster får pommes precis som de ska vara.
sharers@2x kopiëren 1
Överraska dina gäster med pommes!
Behöver du inspiration? Titta runt på Instagram
#Mccainfoodservice