Överraska dina gäster med pommes!
sharers@2x kopiëren 1

Som huvudrätt, något snabbt eller som tillbehör: pommes är lika populärt som alltid! Pommes frites eller bara pommes; det spelar ingen roll vad du kallar dem. För oss handlar allt om smaken och den berömda krispiga utsidan som säkerställer att dina gäster får pommes precis som de ska vara.

Du vill alltid servera riktigt frasiga och goda pommes, det förstår vi bättre än någon annan. Det är därför som vi på McCain har jobbat hårt med att skapa just det. Vi har nämligen tagit fram en mycket speciell krispig coating. Den slår två flugor i en smäll! Pommesen håller sig inte bara krispiga längre, utan håller sig dessutom varma mycket längre. På så sätt kan du försäkra dig om att dina gäster alltid får riktigt krispiga pommes, oavsett om de äter på plats eller hemma.

Vilka sorters pommes erbjuder McCain?

Vi tänker så klart på pommes som gyllengula potatisstavar som friteras i olja. Från tunna strips till tjocka räfflade; det har funnits mycket att välja på under en lång tid. Men hur påverkar storleken pommesen? Och vad spelar den för roll för dig som serverar dem? Vi förklarar gärna!

Express Julienne: Det här är de tunnaste pommesen vi har, endast 6 millimeter breda. Den främsta fördelen med dem är att de är mycket snabba att tillaga. Efter så lite som 2 minuter är våra Express Julienne härligt krispiga och redo att serveras! Tack vare att de blir klara så snabbt, kan du servera upp till 40 % fler kunder per timme.

SureCrisp: SureCrisp finns tillgängliga i flera olika storlekar, vilket är perfekt för utefter dina förutsättningar. Spelar hastigheten roll? Då kan vi även erbjuda våra tunnaste pommes i en tjocklek på 6 millimeter. På så sätt kan du garanterat servera de godaste pommesen på ett ögonblick. På så sätt serverar du pommes som gästerna inte kan motstå. Perfekta som tillbehör.

Våra pommes med en tjocklek på 9 millimeter är mycket populära casual dining och fast food, eftersom storleken är perfekt för portionshantering. Det säkerställer att du får högsta möjliga vinst per portion. Vilken storlek du än väljer, håller sig våra SureCrisp varma och krispiga extra länge. Kompromissa aldrig på kvaliteten, oavsett om du serverar dem vid bordet eller via hemkörning till dina gäster!

Både 6 och 9 mm finns med eller utan skal.

Country Style Fries: tack vare skalet.

Letar du efter något helt annat? Överraska dina gäster med en helt annan typ av pommes!

Med alla typer av pommes frites och strips som listas ovan kan du vara säker på att dina gäster kommer att trivas, men ibland vill man bara ha något annat på menyn. Här på McCain fixar vi det också!

Crispers: Är de strips? Är de pommes? De är i alla fall mångsidiga! Dessa V-formade potatisklyftor är den mest kreativa ersättningen av traditionella strips. Servera dem som tillbehör eller som en sharing plate. Tack vare den unika formen, är Crispers perfekta att dippa.

Sweet Potato Fries: Ibland vill man överraska sina gäster, och det är här som Sweet Potato Fries kommer in. De här pommesen har en söt smak som gör ditt tillbehör lite speciellare. Maten måste även se god ut, och med våra Sweet Potato Fries kan du vara säker på att dina rätter får en extra boost.

Crinkle Fries: Så klart är det en härlig upplevelse att äta hos dig, men våra Crinkle Fries är verkligen stjärnan som gör besöket till en extra succé. Dessa roliga pommes har en överraskande räfflad yta som gör dem ännu frasigare! Finns även som SureCrisp Crinkle Fries

Men vi erbjuder så klart mer än bara pommes och strips! Du hittar alla våra produkter här!

 

Ha du några frågor eller kommentarer? Kontakta oss!
Relaterade meddelanden
Borrelplank mccain
En sharing plate går alltid hem. På uteserveringen, till festen eller till och med under myskvällen hemma. Men dagarna med att bara skära upp lite ost och skiva korv och servera med lite oliver är definitivt bakom oss. Överraska dina gäster med ett riktigt unik sharing plate, men vad behövs egentligen för ett sådant?
Borrelplank mccain
Trött på gamla vanliga sharing plate? Så här kan du göra den unik!
Surecrisp mccain
Du är hemma och blir sugen på lite krispiga pommes. Idag kan du få de allra bästa rätterna levererade till din dörr med några få klick. Men visst är det trist när pommesen är helt mjuka när de kommer fram? Så behöver det inte vara längre! Nu ska vi förklara hur du kan hålla dina pommes varma och krispiga mycket längre.
Surecrisp mccain
Hur kan du garantera att kunderna får varma och krispiga pommes?
Nacho Cheese 1@2x 1
En meny som innehåller vegetariska alternativ ökar inte bara utbudet, utan visar dessutom att ditt företag är medvetet om sociala frågor. Dessutom visar en rad olika studier på en markant intäktsökning på 20 % när den traditionella menyn kompletteras med flera vegetariska rätter. Det är en tydlig win-win-situation.
Nacho Cheese 1@2x 1
Så här lägger du till vegetariska alternativ på din meny!
Behöver du inspiration? Titta runt på Instagram
#Mccainfoodservice