SUPER TRENDIGA TILL SMAKEN!

En smak som gästerna redan känner till och älskar men i ett roligare och mindre format. De små lökringarna kommer säkerligen väcka gästernas intresse.

SUPERMÅNGSIDIGA FÖR ATT PASSA ALLA MENYER

Du kan vara väldigt kreativ med minilökringarna och använda dem under hela dagen tack vare deras mångsidighet.

De kan serveras som mellanmål, tillbehör, förrätt, en liten rätt som man kan dela på eller som en ingrediens som bygger upp måltiden - minilökringarna kommer alltid på något sätt ta din meny till nästa nivå.

OFÖRÄNDERLIGA

De små lökringarna är av hög kvalitet vilket ger gästerna samma kvalitet vid varje beställning.

PERFEKTA FÖR LEVERANS

Tack vare den förbättrade coatingen förblir minilökringarna varma och krispiga längre - de är perfekta för hämtmat och hemleverans.

SUPERVINST

Förrätter, smårätter och snacks är de rätter som ger mest vinst. Höga vinstmarginaler ger dig många fördelar med hjälp av små förbättringar av huvudrätterna i menyn.

Mini Onion Rings

De små lökringarna är perfekta att använda i menyn, som tilltugg, sharing plate, tillbehör eller som en del i din rätt. Fånga gästens intresse med något nytt!

LITEN STORLEK, STOR VINST!

Förrätter, smårätter och snacks är de rätter som ger mest vinst.

Undersökningar visar att människor nu föredrar mat i mindre format framför stora måltider eftersom det känns som en "belöning" och de känner sig mättare efteråt.*

LADDA NER VÅR BROSCHYR FÖR ATT FÅ VETA MER

UPPTÄCK LÖKRINGARNAS KRAFT

Minilökringarna är perfekta att använda i menyn, som tilltugg, sharing plate, tillbehör eller som en del i din rätt. Fånga kundens intresse med något nytt!

UPPTÄCK LÖKRINGARNAS KRAFT

Källa: *Matnavigator, matstor mat är mer givande, föreslår studie (2017)