Erbjudhemkörning

Välkommen till det optimala leveransnavet som med insikter och produktlösningar kommer hjälpa dig att ta din utkörning till nästa nivå.

Latest Consumer Mindset

Upptäck de senaste kundinsikterna

Då hemkörningsmöjligheterna nu ofta spelar en stor roll i gästernas val är det nu ännu viktigare att förstå gästens sätt att tänka. Ta del av McCains senaste analys redan idag!

LÄS MER

SPANA IN
Utkörningsprodukterna

Håll pommes frites krispig!

SureCrispTM - pommes frites för utkörning

Coating gör att pommes fritesen behåller sin värme och krispighet längre, SureCrispTM möjliggör ett utökat utkörningsområde och ger kunderna varma och krispiga pommes vid varje beställning.

Tryck här för att se alla produkter
Sure Crisp
Pickers

Inspiration till att ökad försäljning

P!CKERS Det optimala tillbehöret

Undersökningar visar att gäster är mest benägna att testa något nytt när de beställer mat. Appetizers är perfekta alternativ för att sälja mer, fånga gästens intresse och ge dem möjligheten att beställa något mer för att nå priset för gratis hemkörning.

Se hela utbudet

Få din meny att stå ut

Crispers - ett unikt erbjudande inom hemkörning

Erbjud dina gäster något nytt för att fånga deras intresse när de tittar på menyn. Crispers är perfekt för hemkörning och ett roligt tillbehör som gästen kanske inte har sett förr som du kan lägga till i hemkörningserbjudandet.

Läs mer
Crispers

VÅR SENASTE UTKÖRNINGSINSIKT

Ett bra erbjudande för hämtmat och hemkörning kan öka försäljningen. Vårt mål är att hjälpa dig under hela resan. Från din första utkörningen till stunden då gästen får maten, allt för att gästen ska återvända för mer. Ta del av våra insikter och tips för att förbättra dina leveranser!
Manage Delivery Costs

Vi är här för att hjälpa dig att förstå hur du kan hantera dina leveranskostnader på ett smart sätt
 

Läs mer
Förstå kopplingen mellan känslor och förpackning

För att hjälpa våra restauranger att få till en bra utkörning har vi baserat på vår noggranna trendspaning och expertis tagit fram sex McCain utkörningsinsikter

Läs mer
Understanding Delivery

Förbättra förpackningen

Hur maten förpackas spelar nästan en lika stor roll för gästens nöjdhet som själva maten. Ta del av våra tips för att förbättra det redan idag.

Lås upp våra förpackningstips